Κυθήρων & Μενεξέδων 2 Ραφήνα, Αττική | Καλέστε μας: +30 6977867028

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Διακοπές που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας... ακόμη και στους πιο εκλεκτούς ταξιδιώτες μια μοναδική εμπειρία διακοπών.
ΚΟΝΤΙΝΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα αξιοθέατα της περιοχής μπορούν να επισκεφτούν: Το Αρχ/κο Μουσείο Μαραθώνα, τον Τύμβο της Μάχης του Μαραθώνα, τον Αρχ/κό χώρο του Ραμνούντα, το Μουσείο και τον Αρχ/κό χώρο της Βραυρώνας. Την Ακρόπολη της Παλαιοντολογίας στο Πικέρμι. Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και το εμπορικό κέντρο McArthurGlen στα Σπάτα.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ

Στη Νέα Μάκρη, ένα ιερό μέρος για τους πιστούς είναι αδιαμφισβήτητα το Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ. Το σώμα ενός νέου Αγίου ανακαλύφθηκε στην περιοχή, έπειτα από τα πεφωτισμένα όνειρα μιας μοναχής. Από τότε, οι άνθρωποι προσεύχονται στη μονή και τιμούν τον Άγιο Εφραίμ. Κάθε χρόνο, πολλοί πιστοί προσέρχονται στην περιοχή για να προσκυνήσουν και να ζητήσουν ένα θαύμα, μιας και ο Άγιος έκανε θαύματα σε ολόκληρη τη ζωή του. Σε αυτό το μέρος στη Νέα Μάκρη, οι άνθρωποι βρίσκουν τη γαλήνη που αναζητούν.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Σε κοντινές αποστάσεις 2-6χλμ. υπάρχουν μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Αττικής, κατάλληλες για κολύμπι, όπως παραλία Ραφήνας, Αρτέμιδας, Ν. Μάκρης, Μάτι-Ζούμπερι, παραλία Μαραθώνα, καθώς και ο μοναδικός κόλπος του Σχοινιά που προσφέρεται και για πεζοπορία στα μονοπάτια του υγροβιότοπου της περιοχής. Επίσης υπάρχουν και πολλές βραχώδεις ακτές στην περιοχή, κατάλληλες για κολύμπι και ψαροντούφεκο.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Η γειτνίαση της “ Bella Vista’’ με τα νησιά των Κυκλάδων, προσφέρει ευκαιρίες για μονοήμερες εκδρομές σε πολλά από αυτά (Εύβοια , Άνδρο Τήνο, Μύκονο κ.α.).

ΖΗΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ  ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!